Menu
Вашата количка

Ленти

Opry комплект за маркиране на текстил 102440 Opry комплект за маркиране на текстил 102440
Изчерпана
Производител: European Community Наличност: Изчерпана
Лента за надписване на текстил.(3м лента,химикал и шаблон)След надписване и изрязване се залепва с ютия.За заздравяване на лентата при трикотажни тъкани се препоръчва зашиване.Издържа на пране до 95 градуса.Подходяща е за надписване на униформени облекла,детски раници,аксесоари и други...
5.70 лв.
Производител: China Наличност: В наличност
Лента с три цветни ивици  украсена с отпечатан надпис "АТМОСФЕРА".Употреба: Лентата се използва за декорация за суичъри, спортно облекло, поли, спортни панталони или клинове. Можете да го използвате и като  украса за качулка.Цветовете на  са червено, бяло и черно.Ширина на лентата: 25..
2.40 лв.
Производител: China Наличност: В наличност
Лентата с надпис "Love" може да се използва за декорация на панталони,суичъри,якета,шапки и др.Ширина на лентата: 25 ммЦена за 1 метър: 2,40 леваСъстав: полиестерТретиране на продукта:..
2.40 лв.
Производител: China Наличност: В наличност
Лентата е тъмно синя със сърце и надпис Love и украсява идеално дрехите. Употреба: Лентата е чудесна декорация за панталони, суичъри или якета. Можете да я използвате и за подгъване на дрехи като поли, якета, блузи или дори спортни рокли. Откроява се и при аксесоари като шапки, чанти и др.Ширин..
2.40 лв.
Производител: China Наличност: В наличност
Лентата с кристали може да се използва като се пришива или залепва.Подходяща е за украса на презрамки иколани на дрехи,а също така за украса на сватбени букети,торти,свещи,чаши и др.Гъвкава и с елегантен дизаинлентата може да се изрязва в желаната форма.ширина на лентата: 58 mmсъстав:пластмаса ..
5.00 лв.
Производител: China Наличност: В наличност
Лентата с кристали може да се използва като се пришива или залепва.Подходяща е за украса на презрамки и колани на дрехи,а също така за украса на сватбени букети,торти,свещи,чаши и др.Гъвкава и с елегантен дизаин лентата може да се изрязва в желаната форма.ширина на лентата: 58 mmсъстав:пластмас..
5.00 лв.
Производител: China Наличност: В наличност
Лента с люрекс в стил Коко Шанел.Употреба: Можете да използвате лентата за зашиване на палта, якета, поли, костюми  и др. Тя ще добави елегантна визия към вашия тоалет и модни аксесоари.Може да украсите и домашния си текстил.Цена за 1 метър: 3,50 лв.ширина: 25 mmцвят: тъмно синьо,сиво и зл..
3.50 лв.
Лента с люрекс 25мм 520256-2
Изчерпана
Производител: China Наличност: Изчерпана
Лента с люрекс в стил Коко Шанел.Употреба: Можете да използвате лентата за зашиване на палта, якета, поли, костюми  и др. Тя ще добави елегантна визия към вашия тоалет и модни аксесоари.Може да украсите и домашния си текстил.Цена за 1 метър: 3,50 лв.ширина: 25 mmцвят: розово,сиво и златнос..
3.50 лв.
Производител: China Наличност: В наличност
Лента с люрекс в стил Коко Шанел.Употреба: Можете да използвате лентата за зашиване на палта, якета, поли, костюми  и др. Тя ще добави елегантна визия към вашия тоалет и модни аксесоари.Може да украсите и домашния си текстил.Цена за 1 метър: 3,50 лв.ширина: 25 mmцвят:тъмно синьо и златносъ..
3.50 лв.
Показва 1 до 9 от 9 (1 страници)