Menu
Вашата количка

Конци

Производител: China Наличност: В наличност
Висококачествен прозрачен,монофилен конец подходящ за шиене на подгъви,пришване на маниста и паети и направа на бижута.Конецът е твърд, не е еластичен.Максимална непрекъсната дължина: 200 m Дебелина на конеца: 0,15 мм..
3.60 лв.
Производител: Prym Наличност: В наличност
Този подлепващ конец  е идеален за подгъване с невидими шевове и може да се обработва както с оверлог, така и с шевна машина. Конецът се използва като долен конец на машината и на оверлога. Първо, конецът е ушит в широк зиг-заг шев . След това подгъвът се сгъва навътре и след това се глади ..
14.00 лв.
Производител: China Наличност: В наличност
В малкия комплект за шиене ще намерите основните неща, от които се нуждаете, за да шиете или ремонтирате дрехите си. Кутията, в която се съхраняват консумативи за шиене, има вътре подвижно отделение.Съдържание на комплекта:- Цветни конци (8 бр.) цветовете могат да бъдат различни от снимката- Комп..
3.90 лв.
Производител: Czech Republic Наличност: В наличност
В комплекта за шиене ще намерите основните неща, от които се нуждаете, за да шиете или ремонтирате дрехите си. Кутията, в която се съхраняват консумативи за шиене съдържа:- сантиметър,напръстник,разпорачка,вдевачка,шевни игли,безопасни игли,карфици,телени копчета,секретни копчета,копчета,карта с ..
9.60 лв.
Показва 1 до 4 от 4 (1 страници)