Menu
Вашата количка

Обща информация

1. Каталог с продукти

Каталога с продукти представлява описание на видовете продукти, които магазина предлага. Можете да видите картинка, описание, цена и опции налични за конкретния продукт. Ето от тук можете да посетите каталога на онлайн магазина.

2. Важна информация

Информацията се намира най-отгоре на страницата на магазина. Тя включва най-важните точки за информиране на клиента като как се пазарува, видове плащания, цени и доставки, информация за контакт, и често задавани въпроси.

3.Търсене

Търсенето в магазина се намира в горната лява част на сайта. С него клиента може да посочи име на търсен тип стока предлагана от магазина. Ако желае може да разшири параметрите на своето търсене (търсен размер, цвят и т.н) като влезне на разширено търсене.

4. Поръчка

След като клиентът е добавил желаните продукти към пазарната си количка, той може да пристъпи към поръчка чрез натискане на съответния бутон. При поръчката клиента посочва какъв вид доставка желае, по какъв начин ще плати за продукта, може да посочи желан адрес за доставка и след като е извършил всички необходими стъпки до потвърди, ако наистина желае да поръча, посочената поръчка. Можете да научите повече от секцията "Как да пазарувам ".

5. Допълнителна информация

Тя е под формата на съвети за различните типове продукти, знаци за третиране на пране на продукта или таблица с размери. Намира се в дясната страна от страницата и е активна при преглед на продукт.

6. Регистрация

За да може посетителят да закупува продукти е нужно да се регистрира на сайта чрез формата за регистрация от тук. Нерегистрирани посетители не могат да закупуват продукти от магазина. Регистрацията отнема около минута-две и изисква необходима информация за посетителя като адрес, телефон, е-майл. Тези данни са нужни за направа на поръчка и потвърждаването й. След като се регистрира веднъж посетителя е нужно само при повторно посещение на магазина да влезе в магазина само чрез е-mail и парола.

7. Потребителски данни.

Вашите лични данни са защитени по силата на закона за защита на личните данни и няма да бъдат предоставяни на трети лица и организации. Ние използваме тази информация за коректна обработка на поръчките и за връзка с нашите клиенти.