Към момента продуктите в сайта са каталожни - ако искате да поръчате, моля свържете се с нас на fikonas@techno-link.com

Ножици Fiskars

Ножици Fiskars®


Fiskars® е световната марка  номер едно при ножиците.Ножиците са лесни и удобни за употреба, последна дума на дизайна.От емблематичните, класически с оранжеви дръжки  до базисните с ежедневно значение ножици, Fiskars® има решение за всякаква употреба.


През 1967 г. Fiskars® представи революционните с оранжеви дръжки ножици за света. Това наследство продължава с представянето на колекцията ножици AMPLIFY®. Ножиците предлагат интелигентна технология, която регулира притискането на остриетата на база дебелината на материала за чисто рязане  свръх-дебели материали по цялата им дължина  до върха.


При рязане на дебели и твърди материали, много ножици не режат добре защото остриетата са принудени да се раздалечат и материалът се сгъва над тях. Fiskars® ножица с Amplify® технологията усеща  разделянето на остриетата при рязане на дебели материали и ги притиска едно към друго обратно. Технологията,обект на патент, разполага с плаващ край на острието, позволява предаване на енергия на торсионна греда, която регулира острието до оптималният си ъгъл, осигурявайки чисто рязане всеки път.


Новата технология  Amplify® на Fiskars®  демонстрира как Fiskars® отново предефинира стандарта за рязане относно качество и прецизност.Дори инструменти,толкова прост като ножиците,могат да се направят по-добри и по-умни, за да помогнат на хората да постигнат по-лесно  желания  от тях резултат.

В Европа тази серия от продукти се продава под марката ServoCut®.


Видео за новата технология  Amplify® на Fiskars®:
Показване:
Подреждане по:

Ножица Easy Action 24 см 2912

  -Шивашка ножица с мека дръжка и пружинен механизъм за кроене без напрежение -Уникалнат..

46.00 лв.

Ножица Easy Action Micro-Tip 16 см 2921

  -Ножица с острри върхове за работа в тесни пространства  за рязане на тъкани и дета..

33.00 лв.